Nejnovější recenze ze sekce Ostatní příslušenství k herním konzolím
Verk 06259 Play & Charge XBOX 360 1,5 m
Přidáno: 12. listopadu 2024
(naposledy upraveno 12. listopadu 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Kabel je nefunkční na ovladač Xbox360. Po zapojení ovladač problikne a to je vše.
- Praktický, kvalitní, plně vybavený
- prodlužuje výdrž Dualsense Edge o 2h
- 2h je pořád málo
- Ideální k ovládání video služeb bez potřeby mít aktivní
- Podsvícení ovladače
Využíváme xbox i jako přehrávač videí VoD. Tento ovladač se nevypíná a dá se sním ovládat i hlasitost. Splňuje to co jsme po něm chtěli.
Všechno je v pořádku
- Příjemné na hmat
- Krásné sedí
- Neprotáčejí se
- 4 kusy v balení
- Snadné nandani i sundání
- Jsou vyšší, tudíž nejdou použít v kombinaci s flip pouzdrem u switch lite. Nejde poté zavřít.
- Za málo hodně muziky
- Dobře zpracované
- Kvalitní materialy
- Velké, ale nízké krytky na joystiky, ideální pro velké prsty
- Kvalitní zvuk, sluchátka hrají stejně dobře jako moje niceboy hive joy 2
- Ideální velikost ochranného skla
- Pevný, hezký a skladný kryt na 4 hry
- Chybí odmaštovaci hadřík a suchý hadřík na očištění displeje před nalepením skla
- Tenčí sluchátka, nesedí na větší hlavu. Vhodná spíše pro děti
- Krátký hodně vybočený mikrofon na sluchátkách
Obsahuje vše potřebné pro nalepení skla, snadná manipulace
Nemohu produkt ohodnotit jelikož objednávka nebyla připravena kompletní.
Objednal jsem 2 tyto kousky nicméně vychytán byl pouze jeden. Produkt i přes snahu zaměstnance nešel v jednom kuse se slevou zakoupit.
Širší o něco, tak nedrží na místě, svléká se
- Spokojen
Zboží jsem měla druhý den v boxu
- Jednoduchý a elegantní vzhled
- Pro PS5 verzi klasik i slim
- vyšší cena
- drahé
- musí se ještě dokoupit předplatné
- Funguje.
- Doručení rychlé.
- Micro USB slot.
- Funguje i na nintendo 2DS
- 3 hodiny trvalo zprovoznění.
- Převodník z MicroSD karty na USB občas nefunguje správně.
Potvrzuji že tento produkt funguje s zařízeními Nintendo 2DS. Instalace kernelu je peklo ale jakmile to máte hotové tak už všechno jede jak po másle. Doporučuji všem co umí hledat soubory na fórech po internetu v různých jazycích.
- funguje dobře s počítači
OK, funguje jak má.
Ok.
- Měl jsem pro PS4 chladič který zezadu jen vytahoval horký vzduch ven , jednak jsem tomu nevěřil a za druhé větráčky byli hlučné , po měsíci pištěli a skřípali a konzole se i tak zahřívala . Z tohoto stojanu jsem nadšený , zespod to má hliníkové tělo , PS se tam postaví pravou boční stranou a větráky vhání vzduch dovnitř konzole a zadní stranou vychází ven teplý vzduch , naprosto skvělé a takhle si představuji chlazení , ne nějakým nesmyslem zezadu kde je zdroj a aby to tahalo vzduch ven to předse musí vytvořit podtlak , hm , jak?
- Má to čudlík na zapnutí a vypnutí , po zapnutí se točí hned od spuštění PS , to mi nevadí , nebo je zapnu když chci , vypnou se s vypnutím PS , dobíjení ovladačú taky super , u jiných stojanů se musí opatrně vkládat ovladače aby se nepoškodili mikro usb koncovky , tady je kontaktování piny. Dalším plusem je držák na sluchátka a řadič na hry. Snad jsem někomu pomohl v rozhodování.
- Dlouhé doručení a žádná komunikace s obchodem