Nejnovější recenze ze sekce Ostatní příslušenství k herním konzolím
- SUPER, ale vážně SUPER kvalita
- Perfektně zabaleno
- Bezkonkurenční cena
Tvrzené sklo na herní konzoli Nintendo Switch jsem objednal pro jistotu, přece jen jde o docela drahou hračku. Nečekal jsem zázraky, ale tenhle produkt mi doslova vyrazil dech. Tak perfektní kvalitu za tak mizivý peníz jsem opravdu neočekával. Skvěle zabaleno, přiložen i hadřík, a i když jsem manuálně levej jak turecká šavle, zvládnul jsem to na jedničku. Prostě SUPER, SUPER a ještě jednou SUPER!!!
- usnadnění obsluhy Xbox One
- Instruktáž
- Hadřík a odstraňovač bublin v balení
- Perfektně velikostně sedí na konzoli
- Cena orientační z hlediska úspěšnosti aplikace
Musel jsem nakonec koupit dva kusy. První pokus, navzdory instruktážnímu videu na stránkách HORI, dopadl vcelku špatně. Bublina uprostřed, pár dalších kolem, které nešly zlikvidovat. Zbytek ale ano, a celkově je balení dobře vybavené. Máte jak malý hadřík, tak kus kartonu na eliminaci valné většiny bublin. Druhá koupě a pokus už dopadly skvěle, s notnou dávkou extra opatrnosti. Každopádně berte v potaz, že ti méně pečliví z nás možná nezůstanou na cenovce za 1 kus.
- Kvalita, rozumná cena
- Dobre
- Rychlost dodání
- není co vytknout
- Měkoučký, že byste na něm leželi
- Kolečka nekloužou, nehlučí
- Dobrá manipulace
Spokojenost
- Na většinu her je pro většinu potřeba právě tenhle produkt kvůli lepšímu zážitku
Už nelze moc sehnat tak pokud se někde objeví kupujte už být nemusí
- Kvalitní nabíjecí stanice pro ovladače, zároveň držák.
- funguje výborně
- Neměnil bych
- Rychlejsi ovladatelnost
- Nežere to baterku
- Snadno nastavitelné i v průběhu hry
- I když jsem to koupil za nejnižší dostupnou cenu, tak stále by mohla být nižší, pomalu to kopí člověk za cenu dualshoku4
- klávesnice jede jak má
- když chci produkt připojit k bluetooth, tak odmítá navázat spojení
- myš je otřesná
Vše OK.
MOVE posunuje hraní na VR zase o level výše :-)
Microsoft Xbox One Kinect
Přidáno: 29. března 2020
(naposledy upraveno 29. března 2020)
Zakoupeno v Konzole a hry
- Super
- Zboží bylo skladem
TOP, doporučujem všetkým záujemcom o zlepšenie hry na gytaru