Nejnovější recenze ze sekce Ostatní příslušenství k herním konzolím
dobrá ovladatelnost
Vše OK. Funguje jak má.
- Délka kabelu,možnost nabíjet 2 ovladace,led dioda nabijeni,nabíjí při vypnuté konzoli
- originál baterii nabije cirka za 5 hodin při vypnuté konzoli.
Náhrada za originální nabíjecí kabel.Lepší není.
lepší umístění kamery , držák je udělán pro hranatou kameru ale bezproblémově lze použít i na válcovitou kameru
Funguje jak má. Spokojenost.
Funguje jak má.
- Cena vs kvalita
Pokaždé spokojen.
- Perfektně sedí, jednoduché zapojení
- Muzu rychleji psát
Velmi dobrá věcičky,obzvláště,když se Vám ve hře změní v ruce,zbraně atd.Super ovládání a prožitek ze hry.
Vše funguje jak má.
- Uhledne uklozene ovladace
Zadna
- výborná nabíjecí stanice pro dualshock
UUUUZASNy PROSTE NEJLEPSI VEC OMG WTF YEEES PROSTE HHUSTY LIBOVY Jsem hodne skuseny hrac na xboxu PC PS atd. miluju takyvyhle hry proste libovy omg wtf husty libovyUUUUZASNy PROSTE NEJLEPSI VEC OMG WTF YEEES PROSTE HHUSTY LIBOVY Jsem hodne skuseny hrac na xboxu PC PS atd. miluju takyvyhle hry proste libovy omg wtf husty libovyUUUUZASNy PROSTE NEJLEPSI VEC OMG WTF YEEES PROSTE HHUSTY LIBOVY Jsem hodne skuseny hrac na xboxu PC PS atd. miluju takyvyhle hry proste libovy omg wtf husty libovy
- Pokud máte kytaru, nebo i jiný nástroj, je tento kabel jasná volba
Dobrý kabel, ale podle mého názoru by mu lépe seděla cena kolem šestiset korun. To však není chyba prodejce, ale dodavatele.
- opravdu zábavné skládání
- možno dotvořit dle vlastní fantazie
skoro nemožné převážet - o prázdninách musí zůstat doma
Vylepsena verze predchoziho modelu. S predchozim modelem byval obcas problem s funkcnosti tlacitek (napr Fifa 17), coz jsem zatim u tohoto modelu nepoznal. Upravena ergonomie je taktez prijemna.
- Kvalitní kamera
- skvělé jako stojan na dualshocky a zároveň nabíječka
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »