Nejnovější recenze ze sekce Ostatní příslušenství k herním konzolím
- Nevím nevyzkoušeli jsme.Hezké provedení.
- Pro xbox one s nepoužitelný.Nedá se sehnat adaptér v celé ČR.
- Dávejte si pozor. Ani na Microsoftu v ČR si nevědí rady co s tím .Skončila se výroba a basta .Zákazníci máte smůlu. Přece o Vás nám nejde, jde jen o peníze.
- Možná adaptér se dá koupit v Americe ,ale tam opravdu nepojedu.
- Velké zklamání
Pro xbox one s nepoužitelný.Nedá se sehnat adaptér v celé ČR.
Možná adaptér se dá koupit v Americe ,ale tam opravdu nepojedu.
Velké zklamání Od Microsoftu už raději nic .Myslela jsem ,že je to solidní firma ,ale po tomhle opravdu už nikdy více.
Těšili jsme se na hry a blbnutí u televize .
Super věc, když nechcete stále měnit baterky.
Natec Genesis PS4 Gamepad charging station A22 (charging 2 gamepads at once) - NGA-0642
murunek
Přidáno: 11. listopadu 2017
- konektor pro připojení nabíjecího USB "nezacvakne", kabel od začátku vypadával a nakonec se konektor "vysunul" i s kabelem.
- nemožnost rozebrat a opravit
Vzhledem k ceně dopravy se ani nevyplatí reklamovat. Vyhozených 200,-.
- je super
PlayStation 4 Camera v2
Přidáno: 6. listopadu 2017
(naposledy upraveno 6. listopadu 2017)
Zakoupeno v ALFA.cz
- Opravdu malinká
- Variabilita uchycení - stojánek
- Celkem dlouhý kabel
- Kvalita zpracování
- Bez PlayStation® VR soupravy, nebo pohybového ovladače Sony Playstation Move celkem k ničemu, snad jen k frajersky načtenému profilu hráče
Produkt nepůsobí 100% robustním dojmem. Zdá se ale, že svou práci odvede. Dávám 90%.
zatím nevím dárek k vánocům
- Dobre mierenie a aj pohyb vo VR
- Relativne dobra cena
- Neda sa nastavit/vybrat velkost zbrane. Je len jedna univerzalna velkost, co mne trosku vadi, pretoze mam dlhsie ruky
- Pribalena hra (fairpoint) je dost nudna.
Urcite odporucam kupit, ak ma niekto rad PS VR. Dostava to velmi zaujimavy rozmer hrania, no zo zaciatku som mal problemy udrzat balanc, kedze pri tejto hre sa moc nesedi. Snad pridu aj nove a kvalitnejsie hry pre tuto zbran (napr. bravo team)
Co ma ozaj prekvapilo, ze k tomu nebol zabaleny nabijaci kabel, ale zas na druhej strane, mam ich uz dost..
Potřeboval jsem větší disc do PS3 12GB a tento mi scela vyhovoval a byl včetně rámečku. Cena za disc byla asi nejlepší na netu a jsem s ním velice spokojen.
- Vše v pořádku
- Cena mohla být nižší
Ještě jsem nic nedostal tak co mám hodnotit
Ovladač je malý, přesto se dobře drží, tlačítka jsou dobře umístěna skvěle se ovládá. Pro sledování videí bez nutnosti použít klasicky ovladac pro xbox one ideální.
- Nabije dva ovladače naráz, krásný design, poměrně lehké
Dobrý produkt
- vše ok
- nemá
- Kupoval jsem jako dárek. Funguje dobře. Celkově spokojenost
- Funguje s xbox one a rock band 4
- Konečně do svého ovladače nemusím hledat baterie
- Doba výdrže
- Měl by být součástí standardního balení
Funguje pro One i One S Controller. Hrát lze i při dobíjení akumulátoru. Vydrží nabitý poměrně značně hodin. Rozhodně vás nenechá po pár hodinách ve štychu.
Jen... Fakt měl být součástí balení u každého One/One S ovladače.
O.K.
- spokojenost