Nejnovější recenze ze sekce Ostatní příslušenství k herním konzolím
Dobrá alternativa k nabíjecím resp. tužkovým bateriím.
Při vypnutých vibracích deklarovaná výdrž baterie na nabití
sedí s realitou.
Dlouhý usb-c kebel v balení - 2,7m.
Za mě spokojenost.
Mám i starý kit pro starší ovladače a baterie pořád drží.
- Senzory pohybu fungují perfektně. Není k nim potřeba kamera, jak je často uváděno v návodech. Použití ke hře Just Dance splnilo přesně naše očekávání. Oceňujeme i stahovací poutko na zápěstí, které se dá utáhnout a zabrání pádu ovladače, když by vypadl z ruky
- Nyní se tyto ovladače už samostatně neprodávají, případně pouze jako bazarové zboží a jsou nově součástí soupravy PlayStation VR.
- dlouhá výdrž
Super set.
Originál ovladač pro ps5 všechno funguje jak má jsem spokojený zákazník.
- Produkt splňuje očekávání
- Skvělá cena
- Jeden z mála obchodů v Česku s tímto produktem
- Krásně zpracovaný stojan s RGB podsvícením
- Jednoduchá instalace
- 1000% lepší, než použití jiných metod
- bez zpětné vazby
- trochu zlobilo první zapojení a nastavení
- v dnešní době již poměrně špatná dostupnost produktu
Za 700,- je to skvělá volba pro uživatele Rocksmith programu a myslím tím starší 2014 i novou verzi formou předplatného. I když může zlobit při prvním zapojení a člověk musí trochu tzv. googlit, aby kabel plinil svoji funkci. Vysvětím- stává se, že z nějakého důvodu vám bude aplikace psát, že kabel není připojen(Windows 11). Řešení je otázka 5 minut a už funguje bezproblémově. Celkem dost kvalitní produkt i pro nahrávání. Za mě je tento produkt určený jak pro začátečníky, tak i letité hráče.
DOST DOBRÝ STAROU TELEVIZI SAMSUNG CO JSEM U VÁS KUPOVAL NO TAK PŘED 12 LETY FULL HD 101CM TAK TO DOKÁŽE OVLÁDAT UPLNĚ SKORO VŠECHNO HUSTY TEN PS5 TO NASPARUJE I NA TELEVIZI
- Mnohem lepší než měnit baterie v XBOX ovladači
- Super kvalita
- Skvělá nastavitelnost
- Příslušenství v balení
- Pro moderní monitory s úzkým rámečkem bude dost zasahovat do obrazovky, ale určitě půjde vypodložit
Šikovný držák na kamerku na monitor
- Plug n play
- Jednodušší alternativa nabijecích baterií
- Vydrží déle
- Ještě nevim zatím se mi nedostavila objednávka:-(
- Výborná zábava
- ok
Super
- Plní co má,uvidí se jak dlouho vydrží
- Bílé ve tmě svítí
- Slabé protiskluzové vlastnosti
Pokud jsi koupíte pomůcku aby neklouzali prsty tak bych od nich očekával mnohem lepší vlastnosti za mě slabý průměr
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »